Next step: Black Friday‼️😎



A quinze dies d’aquest gran esdeveniment que és l’ham de moltes compres a partir de promocions i “ofertons” els nostres alumnes de cm10/cm12, activitats comercials i activitats comercials àmbit logístic en fan la “posada a punt” de l’edifici i el vesteixen amb cartells flamants, aparadors cridaners i sobretot molt de color.
.
.
Part de l’aprenentatge del cicle és la dinamització del punt de venda, fer accions promocionals, gestió de l’àrea expositiva…
.
.
De moment deixem que ens preparin l’atrezzo que d’aqui dues setmanes ens enlluernaran amb els seus dots d’oratòria, i destreses a l’hora de vendre productes i serveis.
.
.
Tan de bo els nostres alumnes puguin aprofitar tot lo positiu d’aquest esdeveniment, comercialment parlant, i alhora siguem capaços d’ inculcar-los conceptes i valors, com els de comerç just..
.
.
En serem capaços/es🤷‍♂️🤷‍♀️.. ⁉️⁉️
.
.
Són o han de ser necessariament black friday, i comerç just o com a mínim comerç conscient conceptes contraposats⁉️⁉️ Reflexionem-hi..
.
.
Però abans deixeu-nos felicitar als nostres petits/grans comercials… I un missatge:agafeu forces que venen dies de molta feina‼️‼️‼️😎

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑