VISITA A GURB TRANSPORT SANITARI DE CATALUNYA (TSC)

I ahir, els nostres Tècnics d’emergències Sanitàries de primer curs van visitar la Base que té a Gurb el Transport Sanitari de Catalunya (TSC) .
.
.
🚑🚒🚑🚒🚑🚒🚑🚒🚑🚒🚑🚒🚑🚒
.

Els nostres alumnes van tenir l’oportunitat de visitar de primera mà una flota d’ambulàncies, amb explicacions de gran vàlua per entendre tot el desplegament logístic que comporta el servei d’emergències sanitàries.
.
.
TSC ofereix una gran varietat de serveis especialitzats: transport sanitari urgent, no urgent, transport sanitari especialitzat per pacients en diàlisi, transport adaptat i serveis preventius de riscs previsibles.
.
.
Allí es van adonar en un futur professional molt proper seran peça clau en l’engranatge de tota aquesta maquinària on no pot fallar res… Ja que s’hi juguen molt.. I cada segon és clau quan es tracta de salvar vides.💓
.
.
Moltíssimes gràcies pel que ens vau explicar, i per donar vida i versemblança a tota la teoria que donem a les aules. Gràcies per ajudar-nos a vetllar per tal que la teoria i la pràctica vagin de la mà i no s’allunyin la una de l’altre.
.
.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑