ÈXIT EN L’ORGANITZACIÓ DEL PROTOCOL DE L’ACTE DE PRESENTACIÓ DEL CONVENI PER AL PLA ESTRATÈGIC DE L’FP

“Els alumnes de comerç i màrqueting col·laboren conjuntament amb els alumnes d’alimentària”

El passat divendres 10 de gener de 2020 els alumnes de segon de màrqueting i publicitat, juntament amb els alumnes d’activitats comercials en l’àmbit logístic de primer, van treballar conjuntament per organitzar i preparar tot el protocol de l’acte de la presentació del conveni per al pla estratègic de l’FP, realitzat a la sala Gernika del centre.

El conveni es va signar entre el Departament d’Educació, el Consell Comarcal d’Osona i Creacció.

En l’acte hi va participar el Director de l’Institut de Vic el Sr. Cristòfol Estrella, el Sr. Joan Carles Rodríguez, President del Consell Comarcal d’Osona i el Sr. Joan Lluís Espinós, Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.

També hi van  assistir les direccions dels Instituts d’FP de la comarca d’Osona, la inspecció dels SSTT del Departament d’Educació a la Catalunya Central, la coordinadora d’Ensenyaments Professionals a la Catalunya Central, el prospector d’FP Dual a la Catalunya Central i persones i/o entitats que formen part del pla estratègic de l’FP d’Osona.

Els alumnes de segon de Màrqueting i Publicitat van organitzar tot el protocol de l’esdeveniment, mentre que l’alumnat de primer d’activitats comercials, van fer de tècnics de protocol durant l’acte i  finalment,  els alumnes de grau mig d’Elaboració de productes alimentaris, van preparar el càtering pels convidats i membres del centre educatiu.

En resum, fou un èxit pels alumnes que van poder participar en l’experiència d’organitzar i planificar un acte d’aquestes característiques.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑