Els alumnes de Màrqueting i Higiene bucodental realitzen una activitat conjunta de profit

El passat dimecres dia 20 de novembre, els alumnes de segon curs de Màrqueting i Publicitat van fer una presentació sobre el Màrqueting als alumnes de segon d’Higiene Bucodental que va finalitzar amb una activitat. Durant la presentació es va parlar de què és el màrqueting, quins són els seus objectius i quins tipus hi ha, la psicologia dels colors, els diferents tipus de tipografies, entre d’altres. 

En acabar la presentació es va realitzar l’activitat que consistia en la creació d’un logotip per a una empresa enfocada a un públic objectiu concret. Es va dividir la classe en 4 grups i cadascun va haver de crear el seu logotip d’acord amb el tipus de públic al qual anava dirigit. En aquesta ocasió, es va escollir un públic de persones grans, de luxe, infantil i de públic en general. Aquests van ser els resultats:

Logotips creats pels alumnes de segon de Higiene Bucodental.

Aquest taller es va organitzar amb l’objectiu de ser didàctic i beneficiós per ambdós cursos, i així aprendre un de l’altre. Els alumnes asseguren haver-s’ho passat molt bé, i han agraït aquesta proposta tan educativa. Properament els alumnes d’Higiene seran els que hauran de realitzar una xerrada als alumnes de Màrqueting.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑