PyireneFP

Jornada presentació PyireneFP a l’Institut de Vic

Dijous passat, 26 de setembre, a la sala Guernica del nostre institut, es presentava el servei d’informació i orientació transfronterer, per donar suport a les persones interessades en treballar o formar-se a França.

La jornada que es va esdevenir sota el nom ” Jornada d’orientadors transfronterers del projecte Pyirene” es va organitzar per donar a conèixer les tasques i les funcions dels orientadors dins dels centres.

Antonia Ariza, Xavier Armengol i director i subdirectora del nostre institut van ser els ponents que van fer-nos cinc cèntims del projecte.

L’institut serà centre de referència a la Catalunya Central tan per centres educatius com per empreses i particulars.

No hem d’oblidar l”objectiu del projecte és desenvolupar un espai transfronterer de formació professional , amb serveis d’ informació, orientació i reconeixement mutu d’estudis, per tal d’ajudar a persones a seguir itineraris de formació a través de les ofertes formatives existents en centres de l’espai transfronterer entre Espanya i França.

Projecte subvencionat pel FEDER, a través del programa de la U.E interreg V-A Espanya, França Andorra (POCTEFA 2014-2020)

Formen part del projecte sis regions amb competències en FP a ambdues bandes del Pirineu.: Catalunya, Aragó, Navarra, País Basc, la Regió de Nova Aquitània i Occitània.

I nosaltres volem ser allà per oferir a joves i adults serveis coordinats d’informació i orientació professional, en relació a les ofertes de formació professional i de reconeixement de l’experiència laboral existents en l’espai transfronterer.

També perquè creiem que és molt positiu organitzar estudis de FP entre centres d’ambdós costats dels Pirineus que facin possible la mobilitat de l’alumnat, amb el reconeixement directe dels aprenentatges adquirits.

Per últim creiem que és molt interessant promoure el desenvolupament dels sistemes de formació i les competències de les persones de l’espai transfronterer.

A veure si us animeu.


Per més informació: pyirenefp@ivic.cat

#institutdevic #fp #cfgs #cfgm #pyrenefp #interregpoctefa #frança #france #mobilitygo


Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑